Ceritane ANTRI BLSM


Ceritane ANTRI BLSM –
=================
sim bok : pak saya duluan, mulai pagi belum dapat !
petugas : emang mbok nunggu apa disini ?
sim bok : lho piye toh mas iki, aku lak nunggu dum duman BLSM
petugas : walahh mbok mbok, dudu neng kene mbok !
sim bok : nang ngendi toh mas ?
petugas : kuwi lokete wes tutup
sim bok : lhoo neng kene kok rame tenan
petugas : iki kabeh, peyantun sing arepe UTANG (kredit)
sim bok : walah ngger ngger piye toh. kok yo salah olehe luggoh
petugas : sesuk jenengan mrene maneh ae, jok lali lenggahne neng kono (sambil tunjukkan loket BLSM)
sim bok : walah ngger ngger, becake PATANG PULUH EWU bolak balik, sEuk aku yoo kudu bayar becak maneh, wes ra nyucuk karo becake. piye kie KANG PRESIDEN-ku – wenehi kok yoo mak CRIT banget, mbok sing CROTT ngunu !

APA PENDAPAT ENTE DULUR ?

BLSM

Iklan

Tinggalkan komentar

Belum ada komentar.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s