syi’iran Wali khusnul Khotimah


..>> Ayo sedulur sing sregep ngaji
ngaji iku sangune mati
wong mat iku banget larane
sebab nyawane ilang saka awake

wong urip ning donya iku mung sesaat
monggo sing age age taubat
taubat sakabeh maksiat mumpung durung teko wektune wafat

untung temen wong sing gelem sholat
lan ngakeh akehne maca sholawat sholawat maring Nabi Muhammad
sebab ngajeng – ajeng angsal syafa’at .

ya Allah Gusti kulo nyuwon
pinaringa gersang istiqomah
ya Allah Gusti kulo nyuwon mbenjang pejah khusnul khotimah
ya Allah Gusti kito nyuwun pinaringan berkah
kangge ibadah kanti ta’at lan nebihi laku ma’siat
ya Allah Gusti kito nyuwun pinaringan rizki kathah
saget kangge amal jariyah lan Ziyarah dateng Mekkah
>>>>>>>>>

(syi’iran Wali.khusnul Khotimah.).

hasil copas dari : https://www.facebook.com/bunda.rochimah?hc_location=stream

Iklan

Tinggalkan komentar

Belum ada komentar.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s